Thursday, May 16, 2024
64.0°F

No headline

| June 27, 2018 1:00 AM

photo

(Photo by CAROLINE LOBSINGER) A member of the Air Force pauses to let a youngster grab a quick photo on his cellphone during Saturday’s Newport Rodeo parade.

photo

(Photo by CAROLINE LOBSINGER) Parade participants from the West Pend Oreille Fire Department wave to the crowd during Saturday’s Newport Rodeo parade.

photo

(Photo by CAROLINE LOBSINGER)A youngster gets ready to toss a piece of candy to a waiting crowd during during Saturday's parade.

photo

(Photo by CAROLINE LOBSINGER)A parade float makes its way down Calispel Avenue in Newport during Saturday's parade.

photo

(Photo by CAROLINE LOBSINGER)A brahma bull gives a ride during Saturday's Newport Rodeo parade.

photo

(Photo by CAROLINE LOBSINGER)A log truck from Pluid Logging in Blanchard makes its way down S. Calispel Avenue during the Newport Rodeo parade on Saturday.

photo

(Photo by CAROLINE LOBSINGER)Parade float members toss candy to waiting youngsters during the Newport Rodeo parade on Saturday.

photo

(Photo by CAROLINE LOBSINGER)Emergency vehicles from around the region take part in Saturday's parade for the Newport Rodeo.

photo

(Photo by CAROLINE LOBSINGER) The Skagit Valley Rein Reiders make their way down S. Calispel Avenue in Newport, Wash., during the annual Newport Rodeo parade.

photo

(Photo by CAROLINE LOBSINGER)A young wrestler hands out toy windmills to young parade fans as he takes part in the Newport Rodeo parade in Newport on Saturday.

photo

(Photo by CAROLINE LOBSINGER)Parade participants perform a manuever on their motorcycles during Saturday's Newport Rodeo parade.

photo

(Photo by CAROLINE LOBSINGER)A camel is led through Saturday's Newport Rodeo parade.